Productrondleidingen Oracle Human Capital Management (HCM)

Bekijk deze productrondleidingen en ontdek de belangrijkste functies en voordelen van Oracle Cloud HCM, een complete oplossing voor al uw HR-behoeften. Dit zorgt voor een consistente ervaring op alle apparaten, met één centrale bron voor HR-data om de besluitvorming te verbeteren. Het biedt u bovendien toonaangevende innovatie om aan uw behoeften te voldoen, nu en in de toekomst.

Ontdek productrondleidingen van Oracle Human Capital Management (HCM)

Oracle ME productrondleidingen

Bied werknemerservaringen die uw medewerkers motiveren en optimaal laten presteren.

Productrondleidingen Human Resources

Organiseer wereldwijde personeelsprocessen vanuit één schaalbaar cloudplatform, met eenvoudige, persoonlijk ervaringen en gelokaliseerde HR-workflows.

Productrondleidingen Talent Management

Talent aantrekken, ontwikkelen en betrokken houden met een persoonlijke, complete en uniforme ervaring voor medewerkers, managers en leiders.

Productrondleidingen Workforce Management

Leg de arbeidskosten nauwkeurig vast, verklein het compliancerisico en breng uw workforce op één lijn met de bedrijfsstrategie door het beheer van tijd, arbeid en verlof te koppelen aan salaris-, personeels- en financiële data.

Productrondleiding voor salarisverwerking

Stroomlijn wereldwijde salarisadministratieprocessen, belastingrapportage en regelgeving om compliance te handhaven door interactieve salarisadministratiedashboards, geïntegreerde analyses en intuïtieve gebruikerservaringen te bieden.

Rondleiding Oracle Human Resources

Bekijk hoe u metOracle Human Resources algemene personeelsprocessen kunt orkestreren vanuit één schaalbaar cloudplatform, met eenvoudige, gepersonaliseerde ervaringen en gelokaliseerde HR-workflows.

Rondleiding Oracle Recruiting

Kijk hoe Oracle Recruiting concurrerende ATS-oplossingen overtreft, uitzonderlijke kandidaatervaringen biedt en aanstellingen bij organisaties versnelt.

Rondleiding Oracle Talent Management

Ontdek hoe u met Oracle Talent Management uw talent op één plek kunt beheren, zodat u werknemers kunt aanstellen, ontwikkelen en behouden door een ervaring die echt onderscheidend is voor uw bedrijf.