Medewerkers gebruiken technologie om controle terug te krijgen

Bijna 15.000 mensen in 13 landen werden ondervraagd en dat leverde onthullende inzichten over de impact van het afgelopen jaar op. Uw werknemers hebben het nog lastig, maar zijn ook allemaal wakker geworden en wenden zich nu tot technologie om hun toekomst te helpen bepalen. Ontdek waarom u nu in actie moet komen om uw personeel te ondersteunen.

Bekijk de video: Oracle AI@Work 2021 Inzichten (2:14)

AI@Work

82% van de mensen gelooft dat robots hun loopbaan beter kunnen ondersteunen dan mensen

Het afgelopen jaar is er veel veranderd. Als gevolg hiervan hebben medewerkers opnieuw geëvalueerd wat succes voor hen betekent. Ook proberen ze actief om weer controle op hun leven en loopbaan te krijgen. Gelukkig kunnen we vertrouwen op technologie en zijn onze medewerkers bereid om nieuwe technologieën te gebruiken. Ontdek hoe u het succes van medewerkers kunt vergroten met behulp van technologie zoals AI.

AI@Work: de miniserie

Medewerkers hebben opnieuw gedefinieerd wat succes betekent. Werkgevers werken er hard aan om bij te blijven. Technologie kan hierbij helpen. Kijk vandaag nog alle afleveringen!

Aflevering 1: Leven verstoord

Leven verstoord | Aflevering 1

De pandemie zette het leven op z'n kop. Na ruim dan 18 maanden onaflatende pandemische stress delen mensen wereldwijd hoe ze hun persoonlijke en professionele leven overeind houden...of niet.

Aflevering 2: Succes opnieuw gedefinieerd

Succes opnieuw gedefinieerd | Aflevering 2

Voelt het alsof u vastzit? U bent niet de enige. Hoe krijgen werknemers weer controle over hun carrière en vinden ze werk dat meer vrijheid biedt?

Aflevering 3: De afrekening

De afrekening | Aflevering 3

Te midden van de grote vertrekgolf eisen werknemers meer ondersteuning van hun werkgevers. Hoe reageren HR-professionals op dit cruciale moment en bereiden ze hun teams voor op het werken in de toekomst?

Aflevering 4: Mens en machine

Mens en machine | Aflevering 4

Hoe kunnen mens en machine zo samenwerken dat medewerkers in hun kracht worden gezet, nu onze relatie met de technologie zich ontwikkelt?

Ontdek hoe HR-leiders met behulp van Oracle Fusion Cloud HCM in contact kunnen komen met medewerkers, hen kunnen ondersteunen en hun betrokkenheid kunnen vergroten

 

Ondersteun de loopbaanontwikkeling van medewerkers

Oracle Cloud HCM kan medewerkers helpen om weer controle op hun loopbaan te krijgen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, zodat deze meegroeien met de veranderende behoeften van uw bedrijf.

Geef werknemers een reden om te blijven

Als werknemers het gevoel hebben dat hun vaardigheden na de pandemie verouderd zijn geraakt, eisen ze dat werkgevers hen helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe ervaringen op te doen om te groeien in de organisatie.

Strategisch advies

Ontdek waarmee HR-professionals rekening moeten houden tijdens de implementatie van AI-oplossingen en ontdek de belangrijkste strategieën voor meer succes.

Productrondleiding

Bekijk onze HCM-oplossing en ontdek hoe onze technologie medewerkers ondersteunt en hun betrokkenheid vergroot, en hoe HR-teams een meer strategische rol kunnen spelen.

Bronnen

Vorige onderzoeken

Vorige onderzoeken AI@Work

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning - van conversationele gebruikersinterfaces tot blockchain en het Internet of Things - worden snel doorgevoerd in de reguliere bedrijfsactiviteiten.

Pers

Persbericht AI@Work

"Het afgelopen jaar was een belangrijk keerpunt voor de toekomst van werk. Ondanks de spannende, onrustige en eenzame periode van de wereldwijde pandemie lieten onze medewerkers toch van zich horen, kregen meer controle en lieten weten wat ze wilden."
—Yvette Cameron, Senior Vice President, Oracle Cloud HCM

CNBC

Op deze arbeidsmarkt geven meer werknemers de voorkeur aan AI boven mensen voor loopbaanadvies

Alicia Doniger, CNBC Strategic Content

Voor werknemers die overwegen een andere baan te zoeken tijdens de grote vertrekgolf die is getriggerd door de pandemie, is er een nieuwe betrouwbare bron van loopbaanadvies: kunstmatige intelligentie.

Hoewel economen de algemene loopbaancrisis moeilijk in cijfers kunnen uitdrukken, heeft die een grote rol gespeeld in het huidige tekort aan arbeidskrachten, wat blijkt uit een nieuw onderzoek onder Oracle werknemers. 93% zegt het afgelopen jaar te hebben nagedacht over wat echt belangrijk is en 88% over wat succes voor hen betekent.

Lees het artikel