Exadata Cloud@Customer

Oracle Exadata Cloud@Customer brengt de prestaties, automatisering en besparingen van Exadata Database Service en de volledig beheerde Autonomous Database naar bedrijfsdatacenters. Het is de eenvoudigste manier voor klanten om clouddatabaseresources in hun datacenters te gebruiken en te voldoen aan de strikte vereisten voor dataresidentie. Exadata Cloud@Customer bevat unieke optimalisaties die Oracle Database workloads sneller laten draaien met minder beheer en lagere kosten, zodat organisaties meer waarde uit hun gegevens kunnen halen.

Miniatuurweergave video Exadata Cloud@Customer

Exadata - de innovatie gaat door: extreme schaal, prestaties en waarde (24:20)

Aankondiging van Oracle Database 23ai: breng AI naar uw data

Larry Ellison en Juan Loaiza bespreken de GenAI-strategie achter Oracle Database 23ai.

Oracle Data Platform vereenvoudigt end-to-end databeheer

Met Oracle Data Platform kunnen organisaties de complexiteit en kosten van integratie verminderen en tegelijkertijd inzichten in gegevens verbeteren.

Breng AI naar uw data

Voer AI Vector Search uit met Oracle Database 23ai op Exadata Cloud@Customer met Exadata System Software 24ai en hevel het maken van vectorindexen over naar opslagservers met Exadata System Software 24ai voor de prestaties en schaal die u nodig hebt.

Oracle Database World, nu op aanvraag

Ontdek hoe het uitvoeren van autonome en niet-autonome databases op dezelfde Oracle Exadata Cloud@Customer de operationele efficiëntie verhoogt en ontwikkelaars een volledig beheerde selfservice-databasecloud biedt.

Oracle Exadata Cloud@Customer-mogelijkheden

Exadata Cloud@Customer X10M

Gedistribueerd clouddatabaseplatform

Exadata Cloud@Customer X10M brengt cloudautomatisering en verbruiksprijzen van Exadata Database Service en volledig beheerde Autonomous Database in Oracle Cloud Infrastructure (OCI) naar de datacenters van een organisatie. Het is eigendom van en wordt op afstand beheerd door Oracle. Hiermee kunnen organisaties eenvoudig cloudresources gebruiken voor cruciale applicaties, verbinding maken met huidige systemen en gegevensbronnen op locatie en voldoen aan de vereisten voor gegevensresidentie.

Krachtige architectuur

Exadata Cloud@Customer X10M is gebaseerd op een unieke uitbreidbare architectuur die AMD EPYC-processoren van de vierde generatie in databaseservers en intelligente storageservers integreert om meer verwerkingskernen en hogere prestaties per core te bieden dan platforms van de vorige generatie. Intelligente opslagservers ontlasten SQL-verwerking van databaseservers om snellere SQL I/O mogelijk te maken, terwijl Exadata RDMA Memory de SQL-I/O-leeslatentie terugbrengt tot minder dan 17 microseconden.

Hoge transactieprestaties

OLTP-applicaties draaien sneller met de unieke uitbreidbare RDMA-architectuur van Exadata. Opslagservers cachen automatisch de meest gebruikte gegevens in de Exadata RDMA Memory Data Accelerator met extreem lage latentie en de grote, ultrasnelle NVMe-flashcache om de algehele systeemprestaties te verbeteren. Exadata Cloud@Customer X10M begint met 380 beschikbare processorcores, 5,6M SQL-I/O-leesbewerkingen met lage latentie per seconde en bijna 2 TB/sec geheugenbandbreedte in quarter-rack-configuraties die kunnen worden uitgebreid om te voldoen aan de transactieverwerkingsbehoeften van vrijwel elke organisatie.

Snellere analyses en machine-learning

Analytics en in-database machine-learning (ML) workloads draaien sneller door I/O-bewerkingen te elimineren en analytische SQL-query's en ML-algoritmen te verplaatsen naar opslagservers Extreme analytische verwerkingscapaciteit, parallelle verwerking op alle opslagservers en unieke compressiealgoritmen versnellen datawarehousing-workloads van elke omvang. Exadata Cloud@Customer X10M begint met 135 GB/sec aan scandoorvoer, 190 TB aan ongecomprimeerde databasecapaciteit en de mogelijkheid om tot 1,9 PB aan datawarehouses te bevatten met Oracle Hybrid Columnar Compression in een kwart-rack. Dankzij de uitbreidbare architectuur kunt u tot 2.880 GB/sec aan scandoorvoer, 4 PB aan ongecomprimeerde databases en 40 PB aan Hybrid Columnar Compression gecomprimeerde datawarehousecapaciteit gebruiken voor data-intensieve workloads.

Onafhankelijke schaalbaarheid van reken- en opslagcapaciteit voor databases

Databaseservers bieden 190 bruikbare processorkernen en maximaal 2.800 GB geheugen. Opslagservers bieden 64 processorkernen en 80 TB aan bruikbare opslag. Database- en opslagresources kunnen onafhankelijk worden geschaald door afzonderlijke servers toe te voegen, tot een totaal van 16 servers in het initiële rack en tot 32 databaseservers en 64 opslagservers in meerdere racks. Optimalisaties in de gehele softwarestack zorgen ervoor dat databaseprestaties lineair schalen, wanneer ze worden uitgevoerd op Exadata X10M servers met een hoog aantal kernen en een grote geheugencapaciteit.

Grotere databaseconsolidatie

Klanten kunnen nog meer databases consolideren in één Exadata Cloud@Customer X10M dan met het platform van de vorige generatie, wat zorgt voor een efficiënter beheer en lagere kosten. Organisaties kunnen de geautomatiseerde Exadata Database Service en volledig beheerde Autonomous Database gelijktijdig uitvoeren op dezelfde Exadata Cloud@Customer-infrastructuur, zodat ze alle soorten workloads efficiënt kunnen consolideren.

Meer informatie


Prestaties, schaal en beschikbaarheid van Exadata

Hoge transactieprestaties

Bedrijfskritische OLTP-applicaties draaien sneller met de unieke en uitbreidbare-architectuur van Exadata. Een starter-systeem biedt 190 processorkernen en 2 TB/sec geheugenbandbreedte in databaseservers, 17 microseconden SQL IO-leeslatentie en 16x computerschaalbaarheid om te voldoen aan de behoeften van vrijwel elke organisatie.

Snellere analyses en machine-learning

Organisaties voeren analytics- en in-database machine learning-applicaties sneller uit door low-level SQL-query's, analytics en machinelearning-algoritmen (ML) te verwerken in intelligente opslagservers. Een startersysteem biedt 192 processorkernen voor SQL-verwerking in opslagservers, 135 GB/sec aan verwerkingscapaciteit voor scananalyse en opslag voor 192 TB aan ongecomprimeerde databases of 1,9 PB aan gecomprimeerde datawarehouses - met 21x extra schaalbaarheid voor opslag.

Grotere databaseconsolidatie

Alle typen Autonomous Database en Exadata Database-workloads kunnen worden geconsolideerd op één set Exadata Cloud@Customer-infrastructuur, waardoor de infrastructuur- en beheerkosten dalen en operationele isolatie behouden blijft.

Oracle Real Application Clusters (Oracle RAC)

Autonomous Database Service en Exadata Database Service gebruiken Oracle RAC om online schalen van prestaties en hoge beschikbaarheid mogelijk te maken voor bedrijfskritische databaseworkloads. Configureer meerdere clusters op één systeem en beheer ze afzonderlijk om verschillende workload- en organisatiebehoeften te ondersteunen.

Oracle Maximum Availability Architecture (Oracle MAA)

De best practices van Oracle MAA voor het beschermen van bedrijfskritische Oracle-databases tegen uitval en dataverlies zijn eenvoudig toegankelijk op Exadata Cloud@Customer vanuit de OCI-console en ingebouwd in de Autonomous Database Service.

Meer informatie


Oracle Autonomous Database

Automatische afstemming en schaling

Oracle Database-workloads worden automatisch geanalyseerd, afgestemd en geschaald om de prestaties voor OLTP-, analyse- en workloads voor applicatieontwikkeling te optimaliseren zonder hun activiteiten te onderbreken.

Pay-per-use besparing

Autonomous Database helpt klanten hun kosten te verlagen door alleen het werkelijke verbruik in rekening te brengen in plaats van verwacht verbruik. Schalen van online computing op basis van de onmiddellijke behoeften van workloads helpt de prestaties te verhogen tijdens pieken in de vraag en de kosten te verlagen wanneer er minder vraag is.

Geautomatiseerde inrichting

Ontwikkelaars zijn productiever met een selfservice databasecloud waarmee ze snel hun eigen databases kunnen inrichten wanneer dat nodig is.

Geautomatiseerd foutbeheer en patchen

Bescherm cruciale klantdatabases tegen downtime door storingen, onderhoud, gebruikersfouten en cyberaanvallen met automatische toepassing van de nieuwste software-updates en beveiligingspatches.

Betere personeelsefficiëntie

Door alles te automatiseren, inclusief prestatiebewaking en gegevensbescherming, zorgt Autonomous Database ervoor dat schaarse IT-resources zich kunnen richten op innovatie en bedrijfsvereisten in plaats van op handmatige bewerkingen.

Aanpasbare omgevingen

Organisaties kunnen de ondersteuning van meerdere werklasten optimaliseren door aparte VM-clusters op dezelfde service te gebruiken voor verschillende werklasten en verschillende stadia in de levenscyclus van databases. VM-clusters voor ontwikkeling, fasering en productie kunnen verschillende configuraties, toegangsregels, quota en licenties hebben (inclusief Oracle Bring Your Own License of licentie inbegrepen) om prestaties en kosten te optimaliseren.

Meer informatie


Oracle Databasecloud

Geconvergeerde database

Organisaties kunnen Autonomous Database en Exadata Database Service gebruiken met vrijwel elk type gegevens, elke workload en elke ontwikkelingsstijl. Door te standaardiseren op één database kunnen ze datasilo's en fragmentatie van beheer en beveiliging elimineren die worden veroorzaakt door meerdere databases met één doel.

Moderne applicatieontwikkeling

Ontwikkelaars kunnen moderne applicaties maken met elk type gegevens, voor elke workload en met hun eigen ontwikkelingsmodellen. Applicaties profiteren automatisch van krachtige, consistente beveiligingsmodellen en bedrijfskritische mogelijkheden, zodat ontwikkelaars zich meer kunnen richten op innovatie en minder op integratie. Ingebouwde mogelijkheden, waaronder de Oracle APEX low-code ontwikkelomgeving, JSON Relational Duality en het gebruiksvriendelijke AI Vector Search, verhogen de productiviteit van ontwikkelaars verder en verkorten de ontwikkelcyclus.

Geconsolideerd databasebeheer

IT-teams werken efficiënter omdat ze honderden databases tegelijk kunnen beheren met Oracle Multitenant-mogelijkheden en duizenden OLTP-, analyse- en gemengde databaseworkloads kunnen consolideren op één Exadata Cloud@Customer.

Meerdere databaseversies

Organisaties vereenvoudigen de overstap naar de cloud met de mogelijkheid om meerdere databaseversies, zoals Oracle Database 23ai, te gebruiken, en dat allemaal op Exadata Cloud@Customer.

AI-vector zoeken

Organisaties kunnen eenvoudig semantisch zoeken en RAG (Retrieval-Augmented Generation) toevoegen aan Oracle Database applicaties door hun eigen vectormogelijkheden te combineren met bestaande relationele, document-, tekst- en andere soorten data.

Machine learning in databases

Organisaties kunnen eenvoudig ML-functies toevoegen aan Oracle Database-applicaties door het elimineren van gegevensextractie, opnieuw formatteren en verplaatsen die vereist zijn voor zelfstandige ML-services. ML-algoritmen in de database worden versneld met intelligente opslagservers met hoge doorvoer.

Oracle Real Application Clusters (RAC)

Autonomous Database en Exadata Database Service gebruiken Oracle RAC om online schalen van prestaties en hoge beschikbaarheid mogelijk te maken voor bedrijfskritische databaseworkloads. Configureer meerdere VM-clusters op één systeem en beheer deze afzonderlijk om verschillende workload- en organisatiebehoeften te ondersteunen.


Beveiliging en veerkracht

Diepgaande beveiliging

OCI helpt cruciale Oracle-databases te beschermen met meerdere beveiligingsniveaus om bedreigingen in realtime te identificeren en erop te reageren. Exadata Cloud@Customer bevat de Oracle Data Safe databasebeveiligingsconsole zonder extra kosten, zodat klanten hun Oracle Database-beveiligingsstatus in hun databasevloot kunnen bewaken en beheren.

Operationele isolatie

Met Exadata Cloud@Customer kunnen Exadata Database Service en Autonomous Database op meerdere geïsoleerde VM-clusters met afzonderlijke netwerkconfiguraties worden uitgevoerd om de beveiligingsstatus in datacenters van klanten te verbeteren.

End-to-end versleuteling

Privégegevens in Oracle-databases worden beschermd met altijd actieve versleuteling voor gegevens in rust en beweging en met back-ups met versleutelingscodes die eigendom zijn van de klant.

Toegangsbeheer operator

Oracle Operator Access Control verhoogt de beveiliging door organisaties volledig toezicht te laten houden op welke Exadata Cloud@Customer-resources Oracle Cloud-operators kunnen benaderen en welke acties ze kunnen ondernemen tijdens externe beheersessies.

Full-stack patching door Oracle

Oracle maakt full-stack patch-sets voor Exadata Cloud@Customer en coördineert zijn snelle implementatie met IT-teams van bedrijven om bedreigingen en risico's te beperken zonder de bedrijfsvoering te onderbreken.

Oracle Maximum Availability Architecture

Best practices voor Oracle Maximum Availability Architecture om Oracle databases te beschermen tegen uitval en gegevensverlies zijn eenvoudig toegankelijk op Exadata Cloud@Customer vanuit de OCI-console en zijn ingebouwd in Autonomous Database.

Meer informatie


Hoge beschikbaarheid

Oracle Maximum Availability Architecture

Maximaliseer de beschikbaarheid en bescherming van uiterst belangrijke Oracle-databases met bewezen best practices van Oracle Maximum Availability Architecture.

Geen enkel storingspunt

Stel cruciale Oracle-databases van klanten in staat om 24/7 te werken bij storingen met de volledige server-, opslag- en netwerkredundantie van Exadata.

Proactief foutbeheer

Autonomous Database op Exadata Cloud@Customer helpt de beschikbaarheid van Oracle-databases van klanten te verhogen door AI te gebruiken om potentiële problemen op te sporen en te verhelpen voordat gebruikers er iets van merken.

Oracle Real Application Clusters (Oracle RAC)

Oracle Exadata Cloud@Customer maakt lokaal schalen van prestaties en hoge beschikbaarheid mogelijk voor belangrijke klantendatabases met Oracle RAC.

Oracle Active Data Guard

Voor bedrijfscontinuïteit en disaster recovery onderhoudt Active Data Guard zowel gesynchroniseerde stand-by als replica Oracle-databases in datacenters van klanten of in de cloud.

Meer informatie


Lagere kosten

Automatiseer onderhoudsactiviteiten met Exadata Fleet Update

Voor grootschalige database-implementaties automatiseert Exadata Fleet Update onderhoudsactiviteiten door databases en rasterinfrastructuren te groeperen in één onderhoudsschema en -cyclus.

Lagere verbruikskosten

Door databases te consolideren op Exadata Cloud@Customer en het verbruik automatisch te schalen met Autonomous Database, kunnen organisaties hun databasepark laten draaien op 65% tot 75% minder infrastructuur en kosten dan andere hybride clouddatabaseservices.

Schaalbaar verbruik

Organisaties betalen alleen voor de CPU-cores die databaseservices verbruiken met online schalen van het verbruik van Exadata Database Service en volledig automatisch schalen met Autonomous Database. Schalen van de CPU-core wordt online uitgevoerd om continue bewerkingen mogelijk te maken.

Databases zonder verbruik

Met Autonomous Database op Exadata Cloud@Customer kunnen organisaties persistente databases maken zonder verbruikskosten op het moment van maken of wanneer verbruik op nul is ingesteld.

Efficiëntere databaseconsolidatie

Exadata Cloud@Customer X10M biedt een hoge reken- en opslagdichtheid, waardoor organisaties hun Oracle Database-workloads kunnen consolideren tot kleinere configuraties die minder kosten en minder stroom en datacenterruimte gebruiken.

Minder beheer

Het consolideren van databases op Exadata Cloud@Customer met een door Oracle beheerde infrastructuur verbetert de efficiëntie van het beheer en het gebruik van de infrastructuur. Het automatiseren van databasebeheer met Autonomous Database vermindert databasebeheer, waardoor resources vrijkomen om innovatie te versnellen.


Softwarefuncties

Meerdere databaseservices gelijktijdig uitvoeren

Autonomous Database en Exadata Database Service draaien gelijktijdig in geïsoleerde VM-clusters op dezelfde Exadata Cloud@Customer-infrastructuur, waardoor het voor klanten eenvoudig is om een volledig autonome databaseservice te gebruiken zonder voorafgaande kosten.

AI-vector zoeken

Organisaties kunnen Oracle Database 23ai nu uitvoeren op Exadata Cloud@Customer met Exadata Systems Software 24ai. Ontwikkelaars kunnen de functionaliteit AI Vector Search gebruiken om semantische zoek- en RAG-mogelijkheden toe te voegen aan bestaande Oracle Database applicaties met behulp van hun eigen vectordatasoorten en -verwerking, zonder dat er gespecialiseerde databases nodig zijn.

JSON relationele dualiteit

Ontwikkelaars kunnen de ontwikkeling van op JSON gebaseerde applicaties vereenvoudigen en tegelijkertijd sterk gedifferentieerde prestaties en beveiliging bieden met nieuwe geconvergeerde databasemogelijkheden in Oracle Database 23ai die JSON-datastructuren verenigen met het relationele model, waardoor het beste van beide benaderingen wordt geboden.

Smart Scan

Applicaties die grote hoeveelheden gegevens verwerken, draaien sneller omdat SQL query's, analyses en ML-algoritmen worden overgeheveld naar intelligente opslagservers, waardoor de gegevensoverdracht wordt geminimaliseerd en databaseserverresources voor andere workloads vrijkomen.

Optimalisatie van Exadata RDMA-geheugen

Cruciale transactionele applicaties van een organisatie draaien sneller omdat databaseservers direct toegang hebben tot Exadata RDMA Memory in gedeelde opslagservers zonder besturingssysteem of netwerkoverhead, waardoor de leeslatentie wordt teruggebracht tot minder dan 17 microseconden.

Geautomatiseerd resourcebeheer

Ingebouwd I/O resourcebeheer en ML-gebaseerde geautomatiseerde indexering en afstemming van databases laten ze op topsnelheid draaien zonder DBA-beheer.

Aanpassing VM-cluster

Er kunnen meerdere VM-clusters voor Exadata Database Service en Autonomous Database worden gemaakt met aangepaste mengsels van reken- en opslagresources om verschillende workloads en operationele isolatievereisten voor cruciale workloads te ondersteunen.

Cloud-besturingsvlak

Gebruikers kunnen databases veilig beschikbaar stellen en beheren via een beveiligde verbinding met het OCI-besturingsvlak met behulp van een versleutelde webbrowser, opdrachtregelinterface of REST API.


Exadata Cloud@Customer-vormen

Exadata Cloud@Customer-basissysteem

Schakel 0 tot 48 OCPU's in met 38 TB NVMe flashcache, 73 TB bruikbare opslag en tot 562.500 SQL IOPS.

Exadata Cloud@Customer X9M-kwartrack

Maak 0 tot 124 OCPU's mogelijk met 4,5 TB PMEM, 76 TB NVMe flashcache en 190 TB bruikbare opslag met tot 5,6 miljoen SQL IOPS en 144 cores aan SQL-verwerkingskracht in intelligente opslagservers.

Exadata Cloud@Customer X9M-halfrack

Schakel 0 tot 248 OCPU's in met 9 TB aan PMEM, 153 TB aan PCIe 4,0 NVMe flashcache en 381 TB aan bruikbare opslag met maximaal 11,2 miljoen SQL IOPS en 288 cores aan SQL-verwerkingskracht in intelligente opslagservers.

Exadata Cloud@Customer X9M-volledig rack

Schakel 0 tot 496 OCPU's in met 18 TB aan PMEM, 307 TB aan PCIe 4,0 NVMe flashcache en 763 TB aan bruikbare opslag, evenals tot 22,4 miljoen SQL IOPS en 576 cores aan SQL-verwerkingskracht in intelligente opslagservers.

Exadata Cloud@Customer-opslagservers

Klanten kunnen de flexibele opslaguitbreiding van Exadata Cloud@Customer gebruiken om de opslagcapaciteit en intelligente opslagverwerkingsmogelijkheden te vergroten zonder extra compute-servers toe te voegen. Organisaties met basis-, kwart- en halfrack-systemen kunnen deze uitbreiden tot in totaal 12 opslagservers.

Krachtige netwerken

PCIe 4.0 dual-port active-active 100Gb/sec RDMA over Converged Ethernet (RoCE) netwerken biedt 80% meer doorvoer tussen opslag- en computerservers dan X8M-systemen, waardoor klanten hun geconsolideerde workloads sneller kunnen uitvoeren. Communicatie met applicatieservers en multi-cloudomgevingen wordt geoptimaliseerd via maximaal zestien 25 Gb/sec Ethernetverbindingen.

Servers voor cloud-besturingsvlak

Twee lokale servers maken extern Oracle-infrastructuurbeheer en lokale bewerkingen mogelijk als netwerken niet beschikbaar zijn.


 

Deutsche Bank implementeert Exadata Cloud@Customer om aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren

"Oracle past in [onze] strategie en vormt een aanvulling op ons bestaande traject. On-premises applicaties zullen blijven bestaan en we moeten investeren in de vereenvoudiging ervan. Het biedt ondersteuning voor onze cloudstrategie, ondersteunt het gebruik van technologie als een service en heeft aanzienlijke financiële voordelen."

Bernd Leukert
Head of Technology, Data and Innovation, Deutsche Bank

Fibabaka verbetert de time-to-market en klanttevredenheid

"Het voortdurend patchen van onze meerdere databases en gerelateerde omgevingen was een nachtmerrie geworden voor mij en mijn technisch personeel. We werkten lange uren en in het weekend. Met Oracle Exadata Cloud@Customer wordt alles nu afgehandeld door OCI. De balans tussen werk en privé is hersteld en mijn team en ik zijn veel gelukkiger."

Çağatay Avşar
Directeur systeeminfrastructuur, Fibabanka

Texas A&M gebruikt Oracle Exadata voor snellere prestaties

"In het begin van de jaren '90 van de vorige eeuw waren er een heleboel databases en andere platforms. Oracle Database had het beste databaseaanbod op de markt. Wij hebben voor Oracle gekozen en dat was een goed besluit. Ik wil werken met hoogwaardige tools, en dit is er een van."

Leonarda Horvat
Directeur onderzoeksinformatiesystemen, Texas A&M University

LALUX innoveert en handhaaft haar datasoevereiniteit met Oracle Exadata Cloud@Customer

"We hebben te maken met Solvency II, cloudrichtlijnen voor IT-beheer, AVG etc. Daaraan te voldoen, veroorzaakt een belangrijk deel van de uitgaven en werkdruk, wat ten koste gaat van innovatieve projecten. Maar een generatie nieuwe technologieën, vooral wat betreft data, vormt een enorme kans voor LALUX als aanjager van innovaties."

Vincent Arnal
Head of IT Department, LALUX

Hcor verhoogt de prestaties met 20% en bespaart $ 1M

"Voor een enorme IT-transformatie hebt u de beste partner nodig. Daarom hebben we Oracle Exadata Cloud@Customer gekozen als het meest robuuste platform en de beste ondersteuning voor onze langetermijnstrategie in de gezondheidszorg."

Alex Vieira
Hoofdinspecteur technologie en digitale systemen, Hcor

Kingold verlaagt kosten met 44% dankzij Oracle Exadata Cloud@Customer

"Ik denk dat degevens en de cloud de kern vormen voor digitale transformatie, en databeveiliging, datalokalisatie en datasoevereiniteit de belangrijkste kwesties zijn. Kijk naar Exadata Cloud@Customer en het is zo'n slimme innovatie, een hybride platform en achter onze firewall."

Steven Chang
CIO bij Kingold

Exadata Cloud@Customer-gebruiksgevallen

  • Behoud gegevensresidentie met een databasecloud

    Vereenvoudig uw activiteiten met OCI-beheer en Autonomous Database terwijl u voldoet aan de vereisten voor gegevensresidentie en connectiviteit die niet mogelijk zijn in openbare datacenters in de cloud.

    Lees het rverhaal van EOPYY

  • Voldoe aan de hoogste zakelijke vereisten

    Voer tijdgevoelige databaseworkloads uit, start nieuwe bedrijfsprogramma's en versnel uw financiële kwartaalafsluitingen met dynamische resource-schaling.

    Lees het verhaal van n11.com

  • Innoveren met AI en ML

    Vergroot de innovatie door uw Oracle Database applicaties te ontwikkelen en testen met het ingebouwde AI Vector Search en ML-mogelijkheden en full-scale databases terwijl u alleen betaalt voor wat u gebruikt.

    Lees het verhaal van het A.C. Camargo Cancer Center

  • Consolideer databases voor meer efficiëntie en lagere kosten

    Laat gelijktijdig autonome en niet-autonome databases op dezelfde Oracle Exadata Cloud@Customer draaien; verhoog de efficiëntie van consolidatie en verlaag tevens de beheer- en gebruikskosten.

    Lees het verhaal van MoMRAH

Tarieven voor Exadata Cloud@Customer

Exadata Cloud@Customer Infrastructure

Product
 
Prijs per maand in USD
Exadata Cloud@Customer - kwartrack - X10M
 

Exadata Cloud@Customer - kwartrack - X10M-XL
 

Exadata Cloud@Customer - databaseserver - X10M
 

Exadata Cloud@Customer - databaseserver - X10M-XL
 

Exadata Cloud@Customer - opslagserver - X10M
 

Exadata Cloud@Customer - uitbreidingsrack - X10M
 


  • Abonnementen op Oracle Gen 2 Exadata Cloud@Customer-infrastructuur worden verkocht voor een termijn van 4 jaar.
  • OCPU's worden apart verkocht. De minimale OCPU-aankoop is 2 OCPU per databaseknooppunt en maximaal het aantal OCPU's per rack.

Oracle Database on Exadata Cloud@Customer

Product
Vergelijkingsprijs (/vCPU)*
Eenheidsprijs
Eenheid
Oracle Database Exadata Cloud - Database


OCPU per uur
Oracle Autonomous Transaction Processing-Exadata Cloud@Customer-ECPU


ECPU per uur
Oracle Autonomous Data Warehouse-Exadata Cloud@Customer-ECPU


ECPU per uur

Oracle Autonomous Database ECPU – FAQ (pdf)



Oracle Database op Exadata Cloud@Customer - Breng uw eigen licentie (BYOL)

Product
Vergelijkingsprijs (/vCPU)*
Eenheidsprijs
Eenheid
Oracle Database Exadata Cloud - Database - BYOL


OCPU per uur
Oracle Autonomous Transaction Processing-Exadata Cloud@Customer-ECPU-BYOL


ECPU per uur
Oracle Autonomous Data Warehouse-Exadata Cloud@Customer-ECPU-BYOL


ECPU per uur

Voor vereisten voor Bring Your Own License (BYOL), waaronder in aanmerking komende Oracle on-premises softwarelicenties en conversiepercentages (i.e. de vereiste verhouding tussen de metrische gegevens van de softwarelicentie en de metrische gegevens in de cloud), zie het document met Oracle PaaS en IaaS Universal Credits-servicebeschrijvingen.

Oracle Autonomous Database ECPU – FAQ (pdf)

*Voor eenvoudige vergelijking van prijzen van meerdere cloudserviceproviders, bevatten Oracle webpagina's zowel vCPU-prijzen (virtuele CPU's) als OCPU-prijzen (Oracle CPU) voor producten met prijzen op basis van compute. De producten zelf, de provisionering in de portal, facturering, enzovoort blijven gebruikmaken van OCPU-eenheden (Oracle CPU). OCPU's vertegenwoordigen fysieke CPU-cores. De meeste CPU-architecturen, inclusief x86, voeren twee threads per fysieke core uit. Daarom is 1 OCPU het equivalent van 2 vCPU's voor op x86 gebaseerde compute. Het OCPU-tarief per uur dat aan klanten in rekening wordt gebracht, wordt daarom berekend als twee keer de vCPU-prijs, omdat ze twee vCPU's compute voor elke OCPU ontvangen, tenzij het een subcore-instance is, zoals voor preëmptieve instances.

 



2 mei, 2024

Aankondiging van algemene beschikbaarheid Oracle Database 23ai

Dom Giles, Oracle Distinguished Product Manager

Oracle Database 23ai is de volgende release voor langetermijnondersteuning van Oracle Database, met een aanzienlijke focus op AI, productiviteit van ontwikkelaars en bedrijfskritische betrouwbaarheid. Verken technische details van belangrijke functies zoals AI Vector Search, JSON Relational Duality, Property Graph, Global Distributed Database en True Cache.

Informatiebronnen

Documentatie voor Exadata Cloud@Customer

Documentatie voor Exadata Cloud@Customer

Belangrijke informatie over de configuratie en het beheer van uw Exadata Cloud@Customer-implementatie en andere Oracle Cloud Infrastructure-mogelijkheden stellen u in staat uw resources maximaal te benutten.



Verwante producten

Autonomous Database op Exadata Cloud@Customer X10M

Een volledig autonome database in uw datacenter

Oracle Exadata X10M

De snelste en meest schaalbare plaats om Oracle Database uit te voeren

Exadata-databaseservice

De snelste, meest flexibele Oracle Database public cloud

Dedicated Region Cloud@Customer

Een complete Oracle Cloud in uw datacenter
De Oracle Playbook reeks

We hebben de geheimen van onze strategie voor mensen, processen en systemen op een rij gezet. En die willen we graag met u delen.

Aan de slag met Exadata Cloud@Customer


Probeer Oracle Cloud Free Tier uit

Bouw, test en implementeer applicaties op Oracle Cloud - gratis.


Contact

Ontdek hoe Exadata Database Cloud@Customer u kan helpen.