Oracle Cloud Infrastructure-evenementen

Haal meer uit Oracle Cloud Infrastructure (OCI) met een breed scala aan live en on-demand evenementen. Tijdens deze evenementen duikt u samen met Oracle-ontwikkelaars in de wereld van OCI, leert u hoe klanten OCI kunnen gebruiken om hun doelen te bereiken en blijft u op de hoogte van de nieuwste productaankondigingen. Bekijk hieronder onze aankomende evenementen of start een on-demand sessie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Voer een zoekopdracht uit naar aankomende live en on-demand evenementen.

On-demand evenementen

Oracle Cloud-evenementen worden gearchiveerd en zijn hier beschikbaar voor snelle on-demand streaming. Van webinars tot verhalen van klanten en virtuele bijeenkomsten, ontdek samen met de experts het potentieel van Oracle Cloud.


Introductie van Oracle Database Service voor Microsoft Azure

20 juli 2022

Oracle CTO Larry Ellison en Microsoft CEO Satya Nadella hebben Oracle Database Service voor Microsoft Azure aangekondigd

Java Innovations

September 2022

Maak kennis met Java 19. Bekijk hoe u de innovatie van uw applicaties kunt bevorderen met nieuwe functies.

Oracle Developer Live: vereenvoudig het ontwikkelen van moderne apps

Augustus 2021

Ontdek hoe Java u kan helpen bij het ontwikkelen van de nieuwste generatie rijke, schaalbare, veilige en moderne applicaties voor een verscheidenheid aan implementatieomgevingen.

Applicatieontwikkeling met Oracle Database

Mei 2021

Ontdek hoe Oracle Database is geoptimaliseerd voor de productiviteit van ontwikkelaars. Tijdens dit event ziet u hoe Oracle Database ontwikkelaars eenvoudige API-gestuurde toegang en modelspecifieke talen biedt, samen met krachtige SQL-mogelijkheden.

Oracle Database World

26 april 2022

Evenement gemist? Leer van de experts en architecten achter Oracle Database hoe u de datagestuurde apps en analytics vereenvoudigt en u de data optimaal benut.

Oracle Database World

1-2 december 2021

Kom alles te weten over de nieuwste database-innovaties van Oracle en leer hoe u deze kunt gebruiken om uw eigen datagestuurde organisatie te creëren.

Bankieren op basis van gegevens: Mastercard, Deloitte en Certegy bespreken de trends in de branche

25 augustus 2021

Mastercard, Deloitte en Certegy leggen uit hoe innovaties op het gebied van bedrijfsprocessen en technologie de uitdagingen van vandaag het hoofd kunnen bieden. Ook ontdekt u waarom Oracle een betrouwbare partner is voor financiële dienstverleners over de hele wereld.