Support Rewards voor de cloud

Hoe meer u Oracle Cloud Infrastructure (OCI) gebruikt, hoe meer u bespaart met Oracle Support Rewards. Klanten verdienen USD 0,25 tot USD 0,33 als beloning voor elke dollar die aan OCI wordt besteed. Die beloningen kunnen worden gebruikt om de factuur voor ondersteuning van uw technische softwarelicenties te verlagen, zelfs helemaal tot nul.1


Verdien elke maand beloningen

Onderteken of verleng een Universal Credit-order en volg uw beloningen via de OCI-console. Klanten kunnen met het programma Support Rewards verdienen en inzetten zolang hun serviceperiode duurt. Support Rewards is een contractuele verplichting die Oracle aangaat voor de duur van het Universal Credit-contract. Dit contract kan op elk gewenst moment door de klant worden verlengd.


Echte beloningen, echte besparingen

$ 178M

In totaal aan Support Rewards ingewisseld voor technologische ondersteuning.

Verken Oracle Support Rewards

Bekijk een overzicht van Oracle Support Rewards (videominiatuur)
Bekijk een overzicht van Oracle Support Rewards

Bekijk een algemeen overzicht van het volledige Oracle Support Rewards programma.

Oracle Support Rewards beheren (videominiatuur)
Oracle Support Rewards beheren

Zie hoe u beschikbare Support Rewards kunt weergeven en delen via de OCI-console.

Oracle Support Rewards inwisselen (videominiatuur)
Oracle Support Rewards inwisselen

Zie hoe u in het Billing Center uw Support Rewards kunt inwisselen voor facturen voor technologische ondersteuning.

Meer informatie over Oracle Support Rewards

Voordelen van Oracle Support Rewards

  • 01Verdien beloningen voor elke dollar die u aan OCI besteedt

    Haal meer uit OCI met Oracle Support Rewards. Simpel: Voor elke dollar die u aan OCI uitgeeft, verdient u USD 0,25 in Oracle Support Rewards. Als u een klant bent met een Unlimited License Agreement (ULA), verdient u USD 0,33 per dollar.

  • 02Verlaag uw factuur voor technologische ondersteuning

    Verlaag uw factuur voor technologische ondersteuning voor producten als Oracle Database en Oracle WebLogic door Oracle Support Rewards te verdienen. U kunt uw factuur voor technologische ondersteuning zelfs helemaal tot nul verlagen.1

  • 03Combineren met andere ondersteuningsprogramma's

    Oracle Support Rewards is beschikbaar voor alle Oracle klanten met ondersteuning voor technische licenties en nieuwe Universal Credit orders, inclusief verlengingen. Deze service is een aanvulling op andere klantprogramma's waarin facturen voor applicatieondersteuning worden omgezet in abonnementen voor cloudapplicaties (Customer 2 Cloud), flexibele OCI-kortingen (Universal Credit) worden gegeven, overdraagbaarheid van licenties (Bring Your Own License) wordt aangeboden of een kosteloze ondersteuning door deskundigen (Oracle Cloud Lift) wordt voorzien.

Verdien beloningen

Ontdek waarom onze klanten voor Support Rewards kiezen

Bekijk meer succesverhalen van klanten

"Voor veel van onze on-premise kernsystemen werken wij samen met Oracle. Met Oracle Support Rewards wordt het nog aantrekkelijker voor ons om ook in de toekomst voor Oracle te kiezen wat deze systemen betreft. Door samen te werken, kunnen we onze mogelijkheden voor dataverwerking en -analytics in de cloud nog verder uitbouwen."

Mervyn Lally
Global Chief Enterprise Architect, Experian

"Cognizant werkt al meer dan 20 jaar samen met Oracle om onze gezamenlijke klanten te helpen. We zijn niet alleen een partner van Oracle, maar ook een klant van Oracle. Het nieuwe Oracle Support Rewards-programma biedt ons en onze klanten een extra stimulans om workloads naar OCI te verplaatsen."

Anil Cheriyan
Executive Vice President, Strategy and Technology, Cognizant

"Oracle heeft ons geholpen een robuuste strategie voor cloudacceptatie te ontwerpen. Met Oracle Support Rewards kunnen we de bestaande investeringen in technologie blijven gebruiken, de kosten aanzienlijk verlagen en in de toekomst blijven investeren."

Brian Lindner
Chief Information Officer, Allegis Group

Verdien beloningen voor elke dollardie u aan OCI besteedt

Verdien 25 centper dollar die u aan in aanmerking komende OCI-services besteedt

Verdien 33 centper dollar die u aan in aanmerking komende OCI-services besteedt

Betaal 0 dollarvoor technologische ondersteuning1

Veelgestelde vragen over Oracle Support Rewards

Alles openen Alles sluiten
    • Wat is het Oracle Support Rewards programma?

      Het Oracle Support Rewards programma biedt toegevoegde waarde aan on-premises softwareklanten van Oracle die ook Oracle Cloud Infrastructure (OCI) services gebruiken. Klanten verdienen Support Rewards gebaseerd op hun gebruik van OCI-services. Deze worden vervolgens toegepast als een vorm van betaling voor hun software-updatelicentie en ondersteuning voor Oracle technologieprogramma's.

    • Wie komt in aanmerking voor dit programma?

      Klanten die on-premises software van Oracle gebruiken, komen in aanmerking voor Oracle Support Rewards wanneer ze een nieuw Universal Credit-contract aangaan en OCI-services beginnen te gebruiken. Klanten met OCI Pay As You Go (ook wel “on demand” genoemd) komen momenteel niet in aanmerking.

    • Hoe worden de beloningen opgebouwd?

      Door OCI-services te gebruiken, bouwen klanten Support Rewards op die als vorm van betaling kunnen worden gebruikt voor alle open facturen voor on-premise ondersteuning van Oracle technologieprogramma's.

    • Is er een limiet voor het bedrag dat een klant kan opbouwen?

      Nee. Er is geen limiet voor het bedrag aan Oracle Support Rewards dat een klant kan opbouwen.

    • Krijg ik alleen rewards voor Oracle software of workloads op OCI?

      Nee. Elke workload op OCI kan een beloning opleveren. U kunt beloningen verdienen voor betaald gebruik van in aanmerking komende OCI-services met Oracle-software, aangepaste applicaties, ISV-applicaties enzovoort.

    Bekijk alle veelgestelde vragen over Oracle Support Rewards

Andere klantprogramma's van Oracle

  • Universal Credit

    Eenvoudige prijzen en kortingen

  • Cloud Lift Services

    Krijg gratis professionele hulp bij uw migratie naar OCI

  • Bring Your Own License

    Breng uw huidige licenties over naar OCI

  • Customer 2 Cloud

    Zet facturen voor applicatieondersteuning om in abonnementen voor cloudapplicaties

1. Op de verlaging van de factuur voor technische ondersteuning is de regionale belastingwetgeving van toepassing. Support Rewards kunnen niet worden gebruikt om belastingen te betalen. Alleen het factuurbedrag zonder belasting kan met Support Rewards worden betaald.