Database

Data is de brandstof voor AI. Met Oracle Database 23ai kunt u AI gebruiken voor uw data. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig AI introduceren bij het ontwikkelen en verbeteren van uw applicaties en bedrijfskritische workloads.

Oracle Database 23ai: eenvoudige AI voor ondernemingen (7:11)
Bekijk de presentatie van Juan Loaiza tijdens Oracle CloudWorld 2024

Kijk persoonlijk of online voor een baanbrekende aankondiging over de toekomst van AI + AppDev, dinsdag 10 september om 16.00 uur PT.

Waarom Oracle Database?

AI voor data

  • Introduceer AI in uw data met de ingebouwde functie AI Vector Search en in-database machine learning. Zo elimineert u de complexiteit en kosten van het integreren en beheren van meerdere databases en blijven data consistent.
  • Profiteer van AI op schaal zonder in te boeten aan beveiliging, beschikbaarheid en prestaties.
  • Gebruik de nieuwste technologieën zoals RAG (Retrieval-Augmented Generation) en LLM's van ondernemingsklasse met uw eigen bedrijfsdata voor meer contextueel relevante resultaten.

Ontdek AI Vector Search

AI voor ontwikkelaars

  • Laat u niet tegenhouden door beperkte datatypen of programmeertalen. Vereenvoudig AppDev met ondersteuning voor alle moderne datatypen, workloads en ontwikkelingsstijlen. En dat allemaal binnen één geconvergeerde database.
  • Gebruik JSON relationele dualiteitsweergaven en profiteer van de schaalbaarheid van relationele frameworks en de eenvoud van documentmodellen.
  • Gebruik het ingebouwde APEX-platform voor snellere low-code ontwikkeling op basis van GenAI. Vereenvoudig de ontwikkeling en implementatie van microservices met plug-in-containerdatabases.

Ontdek JSON Relational Duality

Bedrijfskritische data

  • Verbeter de responstijd van applicaties en verminder de belasting van databaseservers met True Cache. U hoeft uw apps niet te herschrijven.
  • Gebruik SQL Firewall en bescherm databases tegen SQL-injectie en zero-day-aanvallen. Beheer gegevens in meerdere regio's en voldoe aan alle voorschriften voor data residency met behulp van Globally Distributed Database met RAFT-replicatie.
  • Gebruik dezelfde technologie, of uw data nu on-premises of in Oracle Cloud staan.

Ontdek True Cache

Succesverhalen van klanten over Oracle Database

Bekijk meer succesverhalen van klanten

Kies de implementatieoptie die het best bij u past

  • Oracle Database op uw locatie

    Voer Oracle Database uit op uw eigen locatie op uw eigen hardware. Of gebruik Oracle Exadata in uw datacenter voor ultieme prestaties, flexibiliteit en kracht.

  • Oracle Cloud-technologie op uw locatie

    Het beste hybride cloudplatform voor Oracle Database, veilig achter uw firewall geleverd en beheerd door Oracle.

  • Oracle Database op Oracle Cloud Infrastructure

    Profiteer van de rekenkracht, fysieke opslag en tools die routinematige databasebeheeractiviteiten vereenvoudigen en daarnaast van het krachtigste engineered systeem van Oracle, speciaal ontworpen voor het uitvoeren van grootschalige clouddatabases. Autonomous Database biedt een volledig geautomatiseerde ervaring voor organisaties en functies voor automatisch schalen. Autonomous Database biedt de laagste totale eigendomskosten van elke database op OCI.

  • Oracle Database in multicloud-omgevingen

    Database-applicaties bieden sterke prestaties, schaalbaarheid en beschikbaarheid in Azure door Oracle Database-services te gebruiken, die diep geïntegreerd zijn in Azure en die draaien op Oracle Cloud Infrastructure met een colocatie in Azure-datacenters. Ook klanten die applicaties uitvoeren in andere clouds, hebben toegang tot Oracle Database op OCI via een supersnelle FastConnect.

10 september 2024

De toekomst van applicatieontwikkeling met behulp van nieuwe AI-innovaties in Autonomous Database

George Lumpkin, vicepresident Product Management, Oracle

Met Autonomous Database en de nieuwste innovaties kunt u nu eenvoudiger en sneller apps bouwen die gebruikmaken van AI-gestuurde interfaces voor menselijke taal en gegevens waarin de mens centraal staat. Welkom in de toekomst van bedrijfsapplicatie-ontwikkeling met de AI-gestuurde infrastructuur van GenDev. Deze is nu beschikbaar en klaar om uw innovatieproces te transformeren.

Oracle erkend door Gartner

Oracle scoorde het hoogst in de 2023 Gartner Critical Capabilities for Cloud Database Management Systems for Operational Use Cases.

Ga aan de slag met Oracle Database@Azure

Door de uitgebreide samenwerking tussen Oracle en Microsoft kunnen klanten van Microsoft Azure nu Oracle Database-services gaan gebruiken die worden uitgevoerd op OCI-platforms in Azure-datacenters.

Probeer Oracle Database 23ai gratis uit

Download de nieuwste release van Oracle Database, met eenvoudige AI voor elke app.

Hoogtepunten van Oracle Database 23ai

Lees uitgebreide beschrijvingen van nieuwe functies zodat u snel aan de slag kunt.

Informatiebronnen

documentatie

Toegang tot de bibliotheek met databasedocumentatie

Toegang tot de volledige suite aan documentatie voor de nieuwste Oracle Database-release.

Cloudonderwijs

Ontwikkel uw databasevaardigheden

Oracle Training and Certification biedt leeroplossingen om vaardigheden op te bouwen en expertise te valideren. Lees meer over trainingen en certificeringen waarop u kunt vertrouwen om het succes van uw organisatie te waarborgen.

klantencommunity

Ask TOM-vraagbaak

Profiteer van gratis training, instructies en elke maand een Q&A met Oracle-experts.

Aan de slag met Oracle Database


Probeer het uit op LiveSQL.oracle.com

Lees de nieuwste richtlijnen en begin met coderen.


Probeer Oracle Cloud Free Tier uit

Applicaties bouwen, testen en implementeren in Oracle Cloud Infrastructure Platform.


Neem contact op

Wilt u meer weten? Neem contact op met een van onze toonaangevende experts.