Gedistribueerde cloud

Voer elke workload uit, van bedrijfsapps tot AI, op welke locatie dan ook. Oracle is de enige hyperscaler die meer dan 100 cloudservices kan leveren in elke omgeving, waar dan ook.

Neem deel aan Oracle CloudWorld

Een gedistribueerde cloud is de toekomst. Schrijf u nu in om een uitgebreide indruk te krijgen van de meer dan 100 services die de gedistribueerde cloud van OCI te bieden heeft en hoe deze uw bedrijf een boost kunnen geven.

Een gedistribueerde cloud, waar u deze ook nodig hebt

Implementeer een volledige cloudstack met meer dan 100 services, inclusief AI, waar u ook bent

Meer dan 100 cloudservices nu overal beschikbaar - van containers tot AI, om u te helpen bij het migreren, moderniseren, bouwen, schalen en beheren van uw volledige IT-portfolio.

Een geïntegreerde AI-stack in PaaS, SaaS en toonaangevende IaaS, met AI-services en GenAI ingebouwd voor zowel AI-ontwikkelaars, -bouwers als zakelijke gebruikers.

Een netwerk van wereldwijd gedistribueerde regio's, die zijn opgedeeld in individuele cloudwerelden die inspelen op lokale omgevingen en consistente beveiliging en prestaties bieden.

Een uitgebreid assortiment aan tools en native basisservices voor een naadloze en geautomatiseerde VMware-migratie, applicatiemodernisering, en datawarehousing en -beheer, inclusief Oracle Database 23ai, ontworpen voor AI en vectorverwerking.

Een combinatie van essentiële cloudservices van Oracle, Microsoft, Google en AWS om u te helpen functionaliteit, prestaties en kosten te optimaliseren. Bovendien biedt het de mogelijkheid om topservices uit verschillende clouds samen te brengen om uw databases en applicaties te moderniseren.

Voldoe aan de strengste wettelijke en soevereiniteitsvereisten voor de cloud

Aanpasbare controles en resources om u te helpen uw soevereiniteitsdoelen te bereiken en te voldoen aan specifieke compliance- en beveiligingsvereisten.

Veilige en fysiek geïsoleerde cloudregio-implementaties, losgekoppeld van het internet, zijn specifiek ontworpen om overheids- en defensieoperaties te ondersteunen op niveaus die als geheim en topgeheim zijn geclassificeerd.

Uniforme servicearchitectuurconstructies voor alle implementatiemodellen om te voldoen aan gestandaardiseerde compliance- en beveiligingsbenchmarks en compromisloze prestaties en een consistente ervaring mogelijk te maken.

Meer dan 80 compliance-certificeringen, waaronder FedRAMP, GDPR, NIST en de EU-gedragscode voor de cloud, die ervoor zorgen dat zelfs de strengste wettelijke vereisten worden nageleefd.

Soevereine AI-technologieën om u controle te geven over datalocatie, versleuteling, toegang en activiteiten en om uw digitale soevereiniteitsstrategie en -aanpak te ondersteunen.

Profiteer van de wereldwijd consistente lage prijzen, ervaring en ondersteuning van Oracle bij elke implementatie.

Een standaardset van services en lage prijzen voor alle implementaties en op alle locaties, met 50% kostenbesparingen in flexibele rekenkracht en containers, 70% besparingen in automatisch afstembare opslag en 80% besparingen in netwerken in vergelijking met andere hyperscale-cloudproviders.

Een geïntegreerd hardware-, software- en operationeel model voor eenvoudigere aankopen en superieure bewerkingen, updates, schaalbaarheid en ondersteuning.

Enterprise-ondersteuning inbegrepen bij alle implementaties voor prijzen zonder verrassingen en end-to-end SLA's voor prestaties, beschikbaarheid en beheerbaarheid.

Consistente cross-platformservices voor naadloze overgangen van workloads zonder de noodzaak tot herschrijven of heropbouwen, wat bijdraagt aan de optimalisatie van applicatieprestaties en de time-to-market.

Grootschalige, gedifferentieerde dedicated cloud implementatiemodellen met dezelfde Oracle prijs- en ondersteuningsvoordelen, inclusief de mogelijkheid om uw eigen cloud als serviceprovider uit te voeren om nieuwe markten te veroveren en nieuwe inkomstenstromen te creëren.

Succesverhalen van klanten over de gedistribueerde cloud

Consistente services, beveiliging en prestaties, waar u ze ook inzet

Met Oracle Cloud Infrastructure (OCI) gebruikt u de cloud eenvoudig zoals u dat wilt. De gedistribueerde cloudproducten van OCI is ontworpen op basis van hetzelfde fundament. Dit betekent dat u dezelfde cloudservices, prestaties, prijzen en SLA's krijgt, ongeacht hoe en waar u deze moet implementeren.

Achter de schermen: contactloos cloudregio's bouwen

Ontdek het complexe proces van de manier waarop OCI geautomatiseerde cloudregio's bouwt, en duik in de fundamentele elementen en innovatieve softwareoplossingen die een contactloze uitrol van cloudregio's faciliteren.

Openbare cloud

OCI biedt meer dan 100 veilige commerciële cloudservices over de hele wereld om aan uw belangrijkste publieke cloudbehoeften te voldoen.

  • Oracle Cloud-regio's bieden een veilig platform met hoge prestaties voor alle workloads.
  • Oracle beheert regio's in 26 landen, met gecertificeerde wereldwijde, regionale en sectorale naleving via meer dan 80 nalevingsprogramma's.
  • Elke Oracle cloudregio biedt een consistente set van meer dan 100 cloudservices en is ontworpen om alle applicaties sneller, veiliger en tegen lagere kosten uit te voeren.
Logo van Uber

"Als we naar onze groei dit jaar kijken en vooruitkijken naar het volgende jaar, zal al onze groeicapaciteit in computing op Oracle Cloud draaien. Dit maakt het mogelijk om op een effectieve manier te schalen en zorgt ervoor dat onze unit-economie voorspelbaar en consistent blijft tijdens de groei." Daarom heeft Oracle een aanzienlijk aandeel gehad in onze transformatie, niet alleen om te groeien, maar ook om winstgevend te groeien.

Dara Khosrowshahi Chief Executive Officer, Uber

Multicloud

Met OCI kunt u de juiste cloud kiezen voor de juiste workload, met een toonaangevende reeks van multicloudopties.

  • Verbindt met Microsoft Azure en Google Cloud voor hoge prestaties en weinig vertraging.
  • Lever en beheer databases met een uniforme ervaring in verschillende clouds.
  • Lage prijzen voor netwerkoverdracht maken het gemakkelijker om gegevens te verplaatsen.
Logo van Conduent

"Ons klantenbestand van Fortune 100-bedrijven en meer dan 600 overheids- en transportinstanties vertrouwen op ons om hun bedrijfsprocessen en interacties met eindgebruikers te helpen stroomlijnen, waardoor transactiesnelheid een topprioriteit is. Met Oracle Database@Azure hebben we gebruik kunnen maken van de lage latentie tussen clouds om de applicatieprestaties te verbeteren en het beheer van onze IT-infrastructuur te stroomlijnen. Hiermee kunnen we oplossingen en services bieden die de bedrijfsvoering van klanten verbeteren, de efficiëntie verhogen, kosten verlagen en de klantbeleving verbeteren.

Mark Prout Chief Technology and Information Officer, Conduent

Dedicated cloud

OCI bouwt een cloud voor u.

  • Krijg toegang tot de volledige set van OCI-cloudservices in uw eigen cloud in een reeks van implementatiemodellen, waaronder air-gapped implementaties om zeer geclassificeerde workloads te ondersteunen.
  • Breng een volledige cloudregio naar uw datacenter of werk samen met Oracle om cloudprovider voor uw regio te worden.
  • Overheidsregio's in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië zijn geografisch afgescheiden van de publieke cloud en ontwikkeld om aan regelgevingsvereisten te voldoen.
  • Alle dedicated cloudregio's worden op dezelfde manier beheerd, geüpgraded en ondersteund als alle andere Oracle Cloud regio's.
Logo van NRI

"Met Oracle Alloy bieden we nieuwe, op maat gemaakte cloudservices aan. Tegelijkertijd helpen we onze klanten om te profiteren van de nieuwste OCI-services en -technologieën, zodat ze hun bestaande systemen naar de cloud kunnen verplaatsen en moderniseren."

Shigekazu Ohmoto Senior Corporate Managing Director, NRI

Hybride cloud

OCI bouwt een cloud voor u.

  • Regel de locatie van en toegang tot uw gegevens en edge-applicaties om latentie voor tijdgevoelige workloads te minimaliseren.
  • Integreer de automatisering en flexibele verbruikstarieven van Oracle-databases en rekeninfrastructuur in uw datacenter of edge-omgeving.
  • Verplaats kritieke workloads buiten uw datacenter met behulp van robuuste apparaten, door cloudservices te gebruiken die aan de rand van netwerken worden ingezet, zelfs op locaties zonder verbinding.
  • Profiteer van de eenvoud en rendabiliteit van de cloud in uw datacenter.
Logo van Deutsche Bank

"Oracle past in [onze] strategie en vormt een aanvulling op ons bestaande traject. On-premises applicaties zullen blijven bestaan en we moeten investeren in de vereenvoudiging ervan. Het ondersteunt onze cloudstrategie volledig, ondersteunt het gebruik van technologie als een service en levert aanzienlijke financiële en duurzaamheidsvoordelen op."

Bernd Leukert Chief Technology, Data, and Innovation Officer, Deutsche Bank

Services beschikbaar in alle cloudregio's

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) heeft alle services die u nodig hebt voor het migreren, bouwen en uitvoeren van al uw IT, van bestaande workloads op ondernemingsniveau tot nieuwe cloud-native applicaties en dataplatforms. Oracle levert services vanuit al zijn cloudregio's, publieke, overheids-, soevereine en dedicated regio's over de hele wereld als onderdeel van zijn gedistribueerde cloud.

  • Cloudservices waar u ze nodig hebt

    Elke Oracle Cloud-regio biedt ondersteuning voor onze meer dan 100 kerncloudservices. De OCI-services zijn consistent in al haar regio's voor commerciële, soevereine, overheids- en OCI Dedicated-regioklanten. Wij helpen u bij het optimaliseren van bedrijfsapplicaties zonder opnieuw te hoeven archiveren, bij het bouwen van cloudnative en open applicaties en bij het ontsluiten van de waarde van uw gegevens.

  • Heldere en concurrerende prijzen

    OCI biedt uniforme prijzen voor alle publieke cloudregio's, inclusief OCI Dedicated Region. Met de aanpak van Oracle wordt kostenbeheer vereenvoudigd en worden verrassingen in de facturering geëlimineerd. Klanten krijgen kortingen voor toegewijd gebruik en overdraagbaarheid van softwarelicenties en worden beloond voor hun OCI-gebruik.

  • Bekend met AWS of Azure?

    OCI heeft de services die u nodig hebt om uw IT in de cloud te bouwen, te beheren en uit te voeren. Als u beter bekend bent met andere cloudproviders, kunt u onze handige vergelijkingstool raadplegen voor meer informatie over soortgelijke services.

Complete cloudinfrastructuur- en platformservices voor elke workload

OCI biedt een algemene set van meer dan 100 services in elke cloudregio. Krijg toegang tot alle services die u nodig hebt, van containers en VMware tot AI, om uw IT te migreren, te moderniseren, te bouwen en op te schalen. Automatiseer al uw workloads, inclusief bestaande en nieuwe applicaties en gegevensplatforms.

Developer Services

Developer Services

Bouw, implementeer en beheer moderne cloudapplicaties met behulp van tools en services die speciaal ontworpen zijn voor ontwikkelaars.

Integratieservices

Integratieservices

Met de integratieservices van Oracle Cloud Infrastructure worden alle applicaties en databronnen met elkaar verbonden. Zo kunnen end-to-endprocessen worden geautomatiseerd en kan het beheer worden gecentraliseerd. Door de grote verscheidenheid aan integratiemogelijkheden, met vooraf gebouwde adapters en low-code aanpassingen, wordt de migratie naar de cloud vereenvoudigd terwijl tegelijkertijd de hybride en multicloud-bewerkingen worden gestroomlijnd.

Procesautomatisering

Volledig levenscyclusbeheer van API's

Eventgestuurd

Analytics and BI

Analytics and BI

Realiseer uitgebreide business intelligence met augmented analytics om uw organisatie te helpen groeien door middel van unieke inzichten.

AI en Machine Learning

AI en Machine Learning

Voeg eenvoudig intelligence toe aan uw applicaties en workloads met vooraf gebouwde perceptie- en beslissingsmodellen en kant-en-klare chatbots, of bouw en train uw eigen modellen met onze datawetenschapsservices.

Big Data en Data Lake

Big Data en Data Lake

Krijg nieuw inzicht in al uw data met ons uitgebreide platform van beheerde services die compatibel zijn met Spark, Hadoop, Elasticsearch en Kafka, gecombineerd met eersteklas services voor datawarehousing en datamanagement.

Rekenkracht

Rekenkracht

Veilige en flexibele rekencapaciteit in de cloud, variërend van flexibele virtuele machines (Flex-VM's) en hoogwaardige Bare Metal-servers tot HPC en GPU's.

Opslag

Opslag

Breng belangrijke gebruiksdoelen in kaart met on-demand lokale opslag en opslag van objecten, bestanden, blokvolumes en archieven.

Containers en functies

Containers en functies

Implementeer microservice-applicaties op hoogwaardige, beheerde en open-source services van Docker, Kubernetes en Fn Functions.

Netwerken

Netwerken

Maak veilig verbinding met een aanpasbaar, geïsoleerd virtueel cloudnetwerk (VCN) als het hart van uw cloudimplementatie. Verplaats data tegen 25% van de kosten van andere cloudproviders.

Open-source databases

Open-source databases

HeatWave MySQL is een volledig beheerde databaseservice die gebruikmaakt van de geïntegreerde HeatWave In-Memory Query Accelerator. Het is de enige clouddatabaseservice waarin transacties, analytics en machine learning worden gecombineerd in één MySQL-database die realtime, veilige analytics levert zonder de complexiteit, latentie en kosten van ETL-duplicatie.

Beveiliging, waarneembaarheid en beheer, naleving, en kostenbeheer en governance

Beveiliging, waarneembaarheid en beheer, naleving, en kostenbeheer en governance

Bescherm uw meest waardevolle data in de cloud met de beveiligingsgerichte benadering van Oracle en geavanceerde nalevingsprogramma's. Oracle biedt inzichten op basis van zichtbaarheid en machine learning om het beheer te vereenvoudigen binnen alle lagen van de stack die op elke technologie, waar dan ook, worden geïmplementeerd.

Global Cloud Data Center Infrastructure
50 commerciële en overheidsregio's | Cloud@Customer | Dedicated regio's | Edge-apparaten

Global Cloud Data Center Infrastructure

Wereldwijde, veilige en hoogwaardige omgevingen waarin u al uw workloads kunt verplaatsen, bouwen en uitvoeren. Hybride en edge-oplossingen bieden naast gespecialiseerde implementatie, niet-verbonden en periodiek verbonden activiteiten, weinig vertraging en hoge prestaties ook datalokaliteit en beveiliging.

Beschikbaarheid van de service

De strategie van OCI is om alle meer dan 100 cloudservices te bieden in elke public cloud-regio en dedicated cloud-regio's. Bepaalde gespecialiseerde of opkomende services zijn alleen in bepaalde regio's beschikbaar.


Gespecialiseerde services

Service Beschikbaarheid
  Noord-Amerika Latijns- en Zuid-Amerika Europa Midden-Oosten en Afrika Zuidoost-Azië
Oracle Database@Azure Ashburn (Toronto) Frankfurt, Londen, Parijs Melbourne
Oracle Database@Google Cloud Ashburn, Salt Lake City Frankfurt, Londen
Oracle Interconnect for Google Cloud Ashburn (Montreal) São Paulo Frankfurt, Londen, Madrid Sydney, Melbourne, Mumbai, Tokio, Singapore
Oracle Interconnect for Microsoft Azure Ashburn, Phoenix, San Jose, Toronto Vinhedo Amsterdam, Frankfurt, Londen Johannesburg Seoul, Singapore, Tokio
Vertrouwelijk computergebruik Ashburn, Phoenix, Toronto Frankfurt, Londen, UK Gov Newport, Zürich Sydney
Data Transfer Service Ashburn ( Phoenix) Frankfurt, Londen Osaka, Seoul, Tokio
Roving Edge Infrastructure Ashburn, Amerikaanse overheid Ashburn Frankfurt
Database Service for Microsoft Azure Ashburn, Phoenix, San Jose, Toronto Vinhedo Amsterdam, Frankfurt, Londen Johannesburg Seoul, Singapore, Tokio

Opkomende services

Service Beschikbaarheid
  Noord-Amerika Latijns- en Zuid-Amerika Europa Midden-Oosten en Afrika Zuidoost-Azië
Blockchain Platform Ashburn, Chicago, Montreal, Phoenix, San Jose, Toronto Santiago, Sao Paolo Amsterdam, Frankfurt, Londen, Milaan, Zürich Dubai (Jeddah) Hyderabad, Mumbai, Osaka, Seoul, Singapore, Sydney, Tokio

De beschikbaarheid van services kan worden gewijzigd. SKU's zijn mogelijk niet in alle cloudregio's beschikbaar.

Beschikbaarheid van services in overheidsregio's

Oracle biedt afzonderlijke cloudregio's voor gebruik door de Amerikaanse, Britse en Australische overheden en hun serviceproviders. Deze overheidscloud biedt met de commerciële cloudregio's van Oracle beveiliging van wereldklasse en naleving met consistente hoge prestaties en zowel service- als tariefpariteit.

Alle OCI-services zijn na de juiste certificering beschikbaar in de overheidsregio's van Oracle, behalve voor bepaalde services die gespecialiseerd zijn of die niet compatibel zijn met certificeringscriteria. Services in Amerikaanse overheidsregio's met een sterretje zijn ingediend bij JAB of DISA.

Cloudservices VS Gov-Oost (Ashburn) VS Gov-West (Phoenix) VS DoD-Oost VS DoD-Noord VS DoD-West VK Gov Zuid (Londen) VK Gov-West (Newport) Australische overheid (Canberra)
Analytics and BI
Analytics Platform
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Big Data en Data Lake
Big Data Service
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Data Catalog
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Data Flow
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Rekenkracht
GPU-Accelerated Compute
ja
nee
ja
nee
nee
nee
ja
nee
HPC Compute
ja
ja
ja
ja
ja
nee
ja
nee
Rekenkracht
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Containers en functies
Kubernetes-engine (OKE)
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Container Registry
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Containerinstances
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
ja
Functions
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Kostenbeheer en governance
Controle
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Nalevingsdocumenten
nee
nee
nee
nee
nee
ja
ja
ja
License Manager
ja
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
Tags
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Databaseservices
Autonomous Data Warehouse
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Autonomous Transaction Processing
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Autonomous JSON Database
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Exadata-database
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Basisdatabase
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Exadata Cloud@Customer
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
MySQL HeatWave
nee
nee
nee
nee
nee
ja
ja
ja
NoSQL
ja
ja
ja
ja
ja
nee
nee
ja
Zoekservice met OpenSearch
ja
ja
ja
ja
ja
nee
nee
nee
Databasehulpprogramma's
Databasebeheer
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Database Migration
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
ja
Autonome herstelservice
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
Beheeragent
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Developer Services
Register
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Resource Manager
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
DevOps
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
API Gateway
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Evenementen
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
APEX
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Content Management
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Blockchain Platform
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
Artefactregister
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Cloud Shell
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Email Delivery
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Visual Builder Studio
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Gezondheidscontroles
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
Visual Builder
ja
ja
nee
*
nee
*
nee
*
ja
ja
ja
Java Management
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Integratie
Integratie
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Data-integratie
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
GoldenGate
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Procesautomatisering
ja
ja
nee
*
nee
*
nee
*
nee
nee
nee
Streaming
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Machine learning en AI
Anomaly Detection
ja
ja
nee
nee
nee
ja
ja
ja
Datawetenschap
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Digital Assistant
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Taal
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Media Flow
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
Media Streams
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
Data Labeling
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Prognoses
ja
ja
nee
nee
nee
nee
nee
nee
Spraak
ja
ja
ja
ja
ja
nee
nee
ja
Zicht
ja
ja
ja
ja
ja
nee
nee
nee
Multicloud
Database Service for Microsoft Azure
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
Interconnect voor Azure
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
Netwerken
Virtueel cloudnetwerk
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
FastConnect
ja
ja
nee
nee
nee
ja
ja
ja
DNS-beheer
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Load Balancing
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Netwerkpadanalyse
ja
ja
nee
*
nee
*
nee
*
nee
nee
nee
Verkeersbeheer
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
Versnelde webtoepassing
ja
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
Observability and Management
Logging
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Logging Analytics
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Notifications
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Application Performance Monitoring
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Ops Insights
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Monitoring
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Stackbewaking
ja
ja
nee
*
nee
*
nee
*
ja
ja
ja
Beveiliging
Identity and Access Management
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Beveiligingszones
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Cloud Guard
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Beheerde toegang
ja
ja
nee
*
nee
*
nee
*
nee
nee
nee
Vulnerability Scanning
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Vault
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Bastion
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Netwerkfirewall
ja
ja
ja
ja
ja
nee
nee
ja
Web Application Firewall
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Toegangsbeheer
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
ja
Data Safe
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Identity Cloud Service
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Opslag
Block Volume
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
File Storage
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Object Storage
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Archive Storage
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
Data Transfer Service
ja
ja
ja
ja
ja
nee
nee
nee
Storage Gateway
nee
nee
nee
nee
nee
ja
ja
nee
VMware
VMware-oplossing
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja

* Services gemarkeerd met een sterretje zijn al ingediend bij JAB of DISA.

Beschikbaarheid van services in Oracle EU Sovereign Cloud-regio's

Vanwege de beperkingen en waarborgen voor soevereiniteit die op Oracle EU Sovereign Cloud worden toegepast, zijn de volgende services niet van toepassing:

De volgende opkomende services bevinden zich in een uitrolfase:*

Aan de slag met de gedistribueerde cloud

Meer informatie over de gedistribueerde cloud

Ontdek hoe u met de OCI-oplossingen voor gedistribueerde clouds services kunt bieden waar u deze nodig hebt en zo kunt voldoen aan de meest veeleisende prestatievereisten voor regelgeving, gegevensopslag, naleving en lage latentie.

Verken de gedistribueerde cloud

Contact met sales

Neem contact met ons op voor meer informatie over de gedistribueerde cloud van OCI, inclusief oplossingen voor multicloud, de openbare cloud, hybride cloud en dedicated cloud. Laat een van onze experts u helpen.

  • Ze kunnen vragen beantwoorden zoals:

    • Hoe kan ik OCI gebruiken vanuit andere clouds om kosten te verlagen en de schaalbaarheid te vergroten?
    • Kan ik mijn bestaande Oracle oplossingen moderniseren en consolideren als ik me nog niet in de cloud bevind?
    • Wat zijn mijn opties voor gegevensopslag en -soevereiniteit in de cloud?
    • Hoe krijg ik meer controle over de locatie en bewerkingen van mijn gegevens en applicaties?