Leiderschap van Oracle Cloud ERP

Ontdek waarom klanten kiezen voor Oracle, de toonaangevende provider van cloud-ERP-oplossingen

In tegenstelling tot de oplossingen van andere softwareleveranciers zijn onze ERP-oplossingen vanaf het begin cloudgebaseerd en bieden ze modulaire zakelijke mogelijkheden op basis van AI. Meer dan 10.200 Oracle Fusion Cloud ERP klanten en 35.000 Oracle NetSuite klanten1 in onze grote community vertrouwen op Oracle voor hun essentiële bedrijfsfuncties.

Zo kunt u meteen aan de slag om de rendabiliteit te verbeteren terwijl u tegelijkertijd de kosten verlaagt.

Beste ERP CIO

Oracle komt op de eerste plaats in de ranglijst van "krachtigste ERP's"

CIO.com zette Oracle onlangs bovenaan zijn ranglijst van krachtigste ERP-leveranciers en stelde dat Oracle "Goed aan de weg timmert met twee ERP-cloudproducten." Het artikel uit februari 2022 erkende hoe de visie van Oracle voor de toekomst van ERP de markt vormgeeft.4

Zet de eerste stap richting migratie naar Oracle Cloud ERP

Oracle biedt een complete suite met geïntegreerde SaaS-cloudapplicaties die zijn gebaseerd op de hypermoderne infrastructuur van Oracle en met geïntegreerde geavanceerde technologieën waarmee u uw volledige bedrijfsvoering kunt regelen. Klanten kunnen onmiddellijk beginnen met hun cloudtransformatie, ongeacht hun vertrekpunt en hoe complex hun bedrijfs- en technologiescenario ook mag zijn.

Oracle Cloud ERP heeft het vertrouwen van duizenden klanten wereldwijd. Zet de volgende stap:

Bekijk waarom bedrijven Oracle Cloud ERP boven de concurrentie verkiezen

Klik op de klantlogo's hieronder en verken deze gebruiksscenario's van klanten die laten zien waarom bedrijven in een groot aantal branches Oracle Cloud ERP en Oracle NetSuite hebben verkozen boven de concurrentie.


1 Bron: omzetcijfers Oracle 3e kwartaal boekjaar 2024.

4 https://www.cio.com/article/304902/10-most-powerful-erp-vendors-today.html