Oracle Cloud-applicaties

Ontworpen voor verandering. Gemaakt voor u.

Onze complete cloudsuite met SaaS-applicaties met geïntegreerde kunstmatige intelligentie biedt consistente processen en één centrale databron voor de belangrijkste bedrijfsfuncties, van Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management en Human Capital Management tot reclame en klantervaring. Met deze applicaties kunt u de interacties met uw klanten verbeteren, de flexibiliteit van uw bedrijf vergroten en sneller reageren op veranderingen dan ooit tevoren.

Oracle Grow uitgeroepen tot beste HR-product van het jaar

Oracle Grow, onderdeel van het Oracle ME-platform voor medewerkerservaring, is door Human Resource Executive uitgeroepen tot HR-topper van 2023.

Oracle Cloud Applications: een handleiding voor IT- en zakelijk leiders

Profiteer van continue innovatie, betere prestaties en betere beveiliging. Lees meer in 6 principes voor het realiseren van een betere bedrijfsvoering met het Oracle Platform.

Gartner® roept Oracle voor de 16e keer uit als marktleider op het gebied van transportbeheersystemen

Ontdek waarom Gartner® Oracle heeft benoemd tot leider in het 2023 Magic Quadrant™ for Transportation Management Systems.*

Oracle is koploper in The Forrester Wave™ van het tweede kwartaal van 2023 voor oplossingen voor configuraties, prijzen en offertes

Zie hoe "...Oracle CPQ een centrale positie inneemt in de moderne quote-to-cash" en werd uitgeroepen tot leider.


Bent u hier voor applicatie-ontwikkeling? Zoekt u Java?

Een analysestrategie voor Oracle Cloud Applications Een analysestrategie voor Oracle Cloud Applications

Een analysehandleiding voor zakelijk leiders.

Waarom klanten enthousiast zijn over Oracle Cloud Applications

Niet alle clouds zijn gelijk. Oracle Fusion Cloud Applications hebben alles wat u nodig hebt om uw bedrijf te optimaliseren, sneller en beter te beslissen en veranderingen voor te blijven. De beste apps voor uw hele bedrijf - in elke sector. De volgende generatie cloudinfrastructuur, ontworpen voor SaaS-applicaties, alle op een gestandaardiseerd applicatieplatform om apps eenvoudig uit te breiden, te personaliseren en integreren.

Bekijk alle Oracle Applications

Verken Oracle Applications

Succesverhalen van klanten over Oracle Applications

Bekijk alle verhalen van klanten

Bekijk hoe toonaangevende bedrijven over de hele wereld op Oracle vertrouwen voor het uitvoeren van hun missiekritische bedrijfsfuncties.

Waarom uw bedrijf meer dan ooit moderne cloudapplicaties nodig heeft

Yaldah Hakim Rashid, Director, Cloud Applications Product Marketing

Recente gebeurtenissen herinneren ons eraan dat de wereld blijft veranderen. Door onverwachte economische en sociale verstoringen moet u mogelijk opnieuw naar elk aspect van uw bedrijf kijken. Ook uw klanten kunnen een oorzaak van verandering zijn. U moet inspelen op hun snel veranderende behoeften en nieuwere producten, betere prijzen en meer tijdige en effectieve klantenservice bieden.

Uitgelichte blogs SaaS

Alles bekijken
De Oracle Playbook reeks

We hebben de geheimen van onze strategie voor mensen, processen en systemen op een rij gezet. En die willen we graag met u delen.

Start, train, verbind en blijf op de hoogte van nieuwe functies.

* Gartner® Magic QuadrantTM for Cloud ERP voor productgerichte bedrijven 2023, gepubliceerd: 3 oktober 2023. Analisten: Greg Leiter, Robert Anderson, Dixie John, Tomas Kiensat, David Penny.

** Gartner® Magic QuadrantTM voor Cloud HCM Suites voor bedrijven met meer dan 1000 werknemers, gepubliceerd: 18 oktober 2023. Analisten: Ranadip Chandra, Sam Grinter, Ron Hanscome, Chris Pang, Anand Chouksey, Josie Xing, Harsh Kundulli, David Bobo, Laura Gardiner, Hiten Sheth, Jackie Watrous, Travis Wickesberg.

Gartner doet geen enkele aanbeveling ten aanzien van aanbieders, producten en services die in door Gartner gepubliceerd onderzoek worden genoemd, noch geeft Gartner enig advies aan gebruikers van de technologie om te kiezen voor aanbieders die hoog scoren of anderszins positief zijn aangemerkt. Gepubliceerd onderzoek van Gartner geeft de meningen weer van de wetenschappelijke organisatie van Gartner. Deze uitspraken dienen niet te worden opgevat als feitelijke waarheden. Gartner wijst iedere impliciete en expliciete garantie ten aanzien van dit onderzoek af, met inbegrip van alle denkbare garanties van verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Deze afbeelding werd gepubliceerd door Gartner, Inc. als onderdeel van een groter onderzoeksdocument en dient dan ook in de context van het hele document gezien te worden. Het Gartner-document is op aanvraag verkrijgbaar bij Oracle.

GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en dienstmerk en MAGIC QUADRANT is een geregistreerd handelsmark van Gartner, Inc. en/of diens gelieerde ondernemingen in de VS en internationaal en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.