Oracle Cloud Infrastructure (OCI)

De cloud van de volgende generatie is ontworpen om elke applicatie sneller en veiliger uit te voeren voor minder geld.

Nieuwe OCI-zoekopdracht op basis van AI met OpenSearch 2.11

Ontwikkelaars kunnen nu semantische en generatieve AI-zoekopdrachten in hun applicaties opnemen, evenals in hun dashboards voor betere waarneembaarheid en beveiligingsanalyses.

Oracle Database@Google Cloud

Versnel innovatie en cloudmigratie met Oracle databaseservices die in Google Cloud draaien. Bouw en moderniseer snel applicaties met functies zoals Oracle Database 23ai AI Vector Search en Google's Vertex AI.

OCI maakt soevereine AI wereldwijd mogelijk

Pak uw behoeften op het gebied van datasoevereiniteit aan met de gedistribueerde cloud van Oracle. Implementeer de volledige AI-stack van Oracle in de openbare cloud of in uw datacenter voor meer controle over uw data en AI-infrastructuur.

Bekijk OCI op CloudWorld on demand

Verken de keynotes en meer dan 100 sessies om de nieuwste cloudinnovatie te zien, inclusief roadmaps, best practices en meer - on demand tot 14 oktober.

Keynote Oracle CloudWorld

Clay Magouyrk over "uw cloud, gebruik 'm zoals u dat wilt'

De Executive VP Oracle Cloud Infrastructure van Oracle bespreekt de hoogwaardige prestaties, flexibiliteit en beveiliging van OCI.

Een gedistribueerde cloud die overal beschikbaar is

De enige cloud die complete cloudservices levert over de hele wereld, in verschillende clouds of in uw datacenter.


1. Multicloud

Laat meerdere clouds samenwerken als één geheel. Oracle biedt directe database-integratie met Microsoft Azure en een krachtige koppeling.

Meer informatie over multicloud

2. Public cloud

De enige cloud met een consistente set services en consistente lage prijzen voor commerciële en overheidsregio's in de public cloud.

Meer informatie over de public cloud
Gedistribueerde cloud

3. Hybride cloud

Vertrouwde cloudoplossingen voor bijna elke locatie, waaronder Oracle Exadata Cloud@Customer, een sterk geoptimaliseerde Database-as-a-Service die al in meer dan 60 landen is geïmplementeerd.

Meer informatie over de hybride cloud

4. Dedicated cloud

OCI Dedicated Region en Oracle Alloy zijn de enige producten die meer dan 100 cloudservices bieden die zich volledig binnen uw datacenters bevinden en dat voor prijzen die vergelijkbaar zijn met die van public clouds.

Meer informatie over de dedicated cloud

Leer hoe u het meeste uit AI kunt halen voor uw bedrijf
tijdens een Oracle Data- en AI-forum.

Complete cloudinfrastructuur- en platformservices voor elke workload

OCI biedt een algemene set van meer dan 100 services in elke cloudregio. Krijg toegang tot alle services die u nodig hebt, van containers en VMware tot AI, om uw IT te migreren, te moderniseren, te bouwen en op te schalen. Automatiseer al uw workloads, inclusief bestaande en nieuwe applicaties en gegevensplatforms.

Developer Services

Developer Services

Bouw, implementeer en beheer moderne cloudapplicaties met behulp van tools en services die speciaal ontworpen zijn voor ontwikkelaars.

Integratieservices

Integratieservices

Met de integratieservices van Oracle Cloud Infrastructure worden alle applicaties en databronnen met elkaar verbonden. Zo kunnen end-to-endprocessen worden geautomatiseerd en kan het beheer worden gecentraliseerd. Door de grote verscheidenheid aan integratiemogelijkheden, met vooraf gebouwde adapters en low-code aanpassingen, wordt de migratie naar de cloud vereenvoudigd terwijl tegelijkertijd de hybride en multicloud-bewerkingen worden gestroomlijnd.

Procesautomatisering

Volledig levenscyclusbeheer van API's

Eventgestuurd

Analytics and BI

Analytics and BI

Realiseer uitgebreide business intelligence met augmented analytics om uw organisatie te helpen groeien door middel van unieke inzichten.

AI en Machine Learning

AI en Machine Learning

Voeg eenvoudig intelligence toe aan uw applicaties en workloads met vooraf gebouwde perceptie- en beslissingsmodellen en kant-en-klare chatbots, of bouw en train uw eigen modellen met onze datawetenschapsservices.

Big Data en Data Lake

Big Data en Data Lake

Krijg nieuw inzicht in al uw data met ons uitgebreide platform van beheerde services die compatibel zijn met Spark, Hadoop, Elasticsearch en Kafka, gecombineerd met eersteklas services voor datawarehousing en datamanagement.

Rekenkracht

Rekenkracht

Veilige en flexibele rekencapaciteit in de cloud, variërend van flexibele virtuele machines (Flex-VM's) en hoogwaardige Bare Metal-servers tot HPC en GPU's.

Opslag

Opslag

Breng belangrijke gebruiksdoelen in kaart met on-demand lokale opslag en opslag van objecten, bestanden, blokvolumes en archieven.

Containers en functies

Containers en functies

Implementeer microservice-applicaties op hoogwaardige, beheerde en open-source services van Docker, Kubernetes en Fn Functions.

Netwerken

Netwerken

Maak veilig verbinding met een aanpasbaar, geïsoleerd virtueel cloudnetwerk (VCN) als het hart van uw cloudimplementatie. Verplaats data tegen 25% van de kosten van andere cloudproviders.

Open-source databases

Open-source databases

HeatWave MySQL is een volledig beheerde databaseservice die gebruikmaakt van de geïntegreerde HeatWave In-Memory Query Accelerator. Het is de enige clouddatabaseservice waarin transacties, analytics en machine learning worden gecombineerd in één MySQL-database die realtime, veilige analytics levert zonder de complexiteit, latentie en kosten van ETL-duplicatie.

Beveiliging, waarneembaarheid en beheer, naleving, en kostenbeheer en governance

Beveiliging, waarneembaarheid en beheer, naleving, en kostenbeheer en governance

Bescherm uw meest waardevolle data in de cloud met de beveiligingsgerichte benadering van Oracle en geavanceerde nalevingsprogramma's. Oracle biedt inzichten op basis van zichtbaarheid en machine learning om het beheer te vereenvoudigen binnen alle lagen van de stack die op elke technologie, waar dan ook, worden geïmplementeerd.

Global Cloud Data Center Infrastructure
50 commerciële en overheidsregio's | Cloud@Customer | Dedicated regio's | Edge-apparaten

Global Cloud Data Center Infrastructure

Wereldwijde, veilige en hoogwaardige omgevingen waarin u al uw workloads kunt verplaatsen, bouwen en uitvoeren. Hybride en edge-oplossingen bieden naast gespecialiseerde implementatie, niet-verbonden en periodiek verbonden activiteiten, weinig vertraging en hoge prestaties ook datalokaliteit en beveiliging.

Voer uw IT-activiteiten eenvoudig uit voor veel minder geld

Verken OCI-prijzen

Bespaar geld zonder lastige verplichtingen vooraf. In tegenstelling tot andere aanbieders heeft OCI dezelfde lage prijs in alle cloudregio's. Dit geldt dus ook voor overheids- en dedicated regio's. Wij bieden innovatieve functies, zoals flexibele computing, opslag met automatische afstemming, tot 10x lagere kosten voor uitgaand dataverkeer en gratis tools en rapporten, om onnodig verrassingen op het gebied van (te hoge) betalingen en facturering te voorkomen. Daarnaast geven wij ook kortingen voor vastgelegd gebruik, overdraagbaarheid van softwarelicenties en loyaliteitsbeloningen.

NETWERK

1/4

van de kosten voor uitgaande bandbreedte1

COMPUTING

>3x

een betere prijs-prestatieverhouding2

OPSLAG

20X

basis-IOPS voor de helft van de prijs3

Prijsvergelijking vanaf 9 april 2023
1. Prijzen van OCI Network
2. Prijzen van OCI Compute
3. Prijzen van OCI Storage

Cloudinfrastructuur en cloudapplicaties waar u maar wilt

Oracle Cloud omvat 50 onderling verbonden geografische cloudregio's voor commerciële en overheidsdoeleinden. In tegenstelling tot andere providers biedt elke regio een consistente set van meer dan 100 Oracle Cloud Infrastructure services tegen wereldwijd consistent lage prijzen. Voor een meer volledige ondersteuning van cloudstrategieën van klanten biedt Oracle Cloud ook een volledige suite Oracle Cloud Applications en directe koppeling met Microsoft Azure.

Algemene distributiekaart van Oracle Cloud datacenters, details hieronder

Oracle datacenters zijn verspreid over de hele wereld.

Oracle datacenters per regio
Regio Huidige regio's Binnenkort beschikbare regio's Azure Interconnect
Noord-Amerika 13 0 4
Zuid-Amerika 5 0 1
Europa 15 0 3
Midden-Oosten en Afrika 6 2 1
Zuidoost-Azië 10 0 3

Technologische en branchegerichte oplossingen

Los de unieke uitdagingen van uw organisatie op, neem beslissingen op basis van data en verhoog de efficiëntie met de speciaal ontworpen oplossingen van OCI.

Deutsche Bank maakt gebruik van Oracle Exadata Cloud@Customer om het energieverbruik met 50% te verminderen.
  • Cloudinfrastructuur voor financiële dienstverlening

    Financiële instellingen profiteren van het veilige, betrouwbare en zeer schaalbare multicloud-platform van OCI, dat krachtige services en een versnelde AI-infrastructuur met een zeer uitgebreide reeks implementatieopties biedt, zodat u kunt voldoen aan uw vereisten op het gebied van data residency.

  • Oracle Exadata Cloud@Customer

    Voldoe aan al uw zakelijke en technologische doelstellingen voor een on-premises implementatie van de databasecloud met Oracle Exadata Cloud@Customer.

Een grote gezondheidszorginstelling breidt de uitrol van elektronische patiëntendossiers op OCI uit naar 300 vestigingen om de IT-uitgaven met 25% te verlagen.
  • Cloudinfrastructuur in de gezondheidszorg

    Profiteer van één gecombineerd platform om elke workload in de gezondheidszorg uit te voeren – van oudere applicaties tot services die gebruikmaken van AI/ML – om de patiëntervaring te verbeteren, de zorgkosten te verlagen en het gebruik van precisiemedicijnen mogelijk te maken.

  • Moderniseer uw zorgorganisatie

    Benut de waarde van alle beschikbare databronnen om de patiëntresultaten te verbeteren en een naadloze ervaring in de gezondheidszorg te bieden.

Kansas gaat in slechts één weekend live met het cruciale KEES Health and Human Services (HHS)-systeem.
  • Oracle Cloud for Government

    Veel ministeries van defensie, veiligheidsdiensten en federale burgerlijke instanties over de hele wereld vertrouwen op Oracle Cloud for Government om sneller te moderniseren en innoveren en zo betere resultaten te behalen. Oracle Cloud biedt beveiliging en naleving van wereldklasse, consistent hoogwaardige prestaties en heldere en voorspelbare prijzen.

  • Oracle Cloud Isolated Region

    Deze innovatieve cloudoplossing, die speciaal is ontwikkeld om overheden te bedienen en wereldwijde defensiemissies op grote schaal te beschermen, omvat een volledig geïntegreerde infrastructuur met IaaS/PaaS/SaaS en heeft een toonaangevende prijs-prestatieverhouding.

Een groot telecombedrijf schakelt over op OCI om 8000 workloads te migreren en de servicetijd voor klanten met 50% te verkorten.
  • Oracle Cloud for Telcos

    Oracle Cloud for Telcos is een uitgebreide reeks op OCI gebaseerde cloudoplossingen die telecombedrijven helpen flexibeler te worden, kapitaalinvesteringen en operationele kosten te verlagen en een flexibele basis te leggen voor innovatie.

  • Voer al uw IT- en OSS/BSS-applicaties 50% sneller uit, voor minder

    Gebruik databaseclustering en massale I/O van Oracle om omgevingen vrijwel zonder uitvaltijd te onderhouden, terwijl de prestaties met 50% of meer worden verbeterd ten opzichte van on-premises of andere clouds.

Aan de slag met OCI

Probeer meer dan 20 'Altijd gratis'-cloudservices uit, met een proefversie van 30 dagen voor nog meer

Oracle biedt een Free Tier zonder tijdslimiet voor meer dan 20 services zoals Autonomous Database, Arm Compute en Storage, evenals USD 300 aan gratis tegoed om extra cloudservices uit te proberen. Lees de informatie en meld u vandaag nog aan voor uw gratis account.

  • Wat is inbegrepen in Oracle Cloud Free Tier?

    • 2 Autonomous Databases van elk 20 GB
    • Compute VM's van AMD en Arm
    • 200 GB totale blokopslag
    • 10 GB objectopslag
    • 10 TB uitgaande dataoverdracht per maand
    • Meer dan 10 extra 'Altijd gratis'-services
    • $ 300 aan gratis tegoed voor 30 dagen voor nog meer

Leer met stapsgewijze begeleiding

Ervaar een breed scala aan OCI-services via zelfstudies en praktijklabs. Of u nu een ontwikkelaar, beheerder of analist bent, wij kunnen u laten zien hoe OCI werkt. Veel labs draaien op de Oracle Cloud Free Tier of een door Oracle geleverde gratis labomgeving.

  • Aan de slag met OCI Core Services

    De labs in deze workshop bevatten een inleiding tot de kernservices van Oracle Cloud Infrastructure (OCI), waaronder virtuele cloudnetwerken (VCN) en compute- en opslagservices.

    Start nu het lab voor OCI-kernservices
  • Snel aan de slag met Autonomous Database

    In deze workshop doorloopt u de stappen om aan de slag te gaan met Oracle Autonomous Database.

    Start nu het lab Snel aan de slag met Autonomous Database
  • Een app bouwen vanuit een spreadsheet

    Dit lab begeleidt u bij het uploaden van een spreadsheet naar een Oracle Database tabel en het maken van een applicatie op basis van deze nieuwe tabel.

    Start deze training nu
  • Een HA-applicatie implementeren op OCI

    In dit lab implementeert u webservers op twee compute-instances in Oracle Cloud Infrastructure (OCI), geconfigureerd in de modus voor hoge beschikbaarheid met behulp van een lastverdeler.

    Start nu het lab voor HA-applicaties

Ontdek meer dan 150 best practices

Bekijk hoe onze architecten en andere klanten een breed scala aan workloads implementeren, van bedrijfsapps tot HPC, van microservices tot data lakes. Begrijp de best practices, hoor over andere architecten van klanten in onze reeks 'Built & Deployed' en implementeer veel workloads met onze 'click-to-deploy'-functie, of doe dit zelf vanuit onze GitHub-repository.

Populaire architecturen

  • Apache Tomcat met MySQL Database Service
  • Oracle Weblogic op Kubernetes met Jenkins
  • Machine learning (ML)- en AI-omgevingen
  • Tomcat op Arm met Oracle Autonomous Database
  • Loganalyse met ELK-stack
  • HPC met OpenFOAM

Verken onze informatieve evenementenreeks met de meest recente aankondigingen, gesprekken met klanten, productspecifieke inzichten, technische sessies en praktijktrainingen.

Neem contact op met de verkooporganisatie

Wilt u meer weten over Oracle Cloud Infrastructure? Laat een van onze experts u helpen.

  • Ze kunnen vragen beantwoorden zoals:

    • Welke workloads draaien het beste op OCI?
    • Hoe profiteer ik optimaal van Oracle investeringen?
    • Wat zijn de voordelen van OCI ten opzichte van andere cloudcomputing-providers?
    • Hoe kan OCI uw IaaS- en PaaS-doelen ondersteunen?