Heathrow ervaart een zakelijke opleving met geavanceerdere ERP- en HCM-analyses

Een van 's werelds drukste luchthavens kiest Oracle Fusion Data Intelligence Platform om te kunnen voldoen aan de hoge eisen die snelle groei met zich meebrengt.

Delen:

Met Oracle Fusion ERP en HCM Analytics kunnen we verder kijken dan alleen de cijfers om betekenisvolle inzichten te verkrijgen in de gebeurtenissen binnen ons bedrijf. Dit stelt ons in staat om na te denken over manieren om processen en gedragingen aan te passen, wat zal leiden tot daadwerkelijke verandering en verhoogde efficiëntie binnen het bedrijf.

Alan PetrieHoofd Master Data Management en Insights, Heathrow Airport

Productenoverzicht

Heathrow Airport maakt een snelle groei door in de vraag naar passagiersvervoer, wat leidt tot aanzienlijke werving en doorlopende investeringen in infrastructuur en diensten. De luchthaven koos voor Oracle Fusion Data Intelligence Platform voor ERP en HCM om financiële en personeelsinzichten te verkrijgen naast de transactiegegevens in Oracle Fusion Cloud Applications. Met analyses die nauw geïntegreerd zijn met applicaties, biedt het Fusion Data Intelligence Platform altijd nauwkeurige en actuele inzichten. Heathrow waardeerde het ook dat het platform snel geïmplementeerd kon worden en doorlopende innovatie bood met gemakkelijk uit te voeren updates. Fusion Data Intelligence Platform is uitgegroeid tot de strategische analyseoplossing voor de afdelingen financiën en HR van Heathrow.

Gepubliceerd:10 januari 2024