Uber vertrouwt op Oracle Cloud om zijn beloften aan klanten na te komen

Uber kiest voor Oracle Cloud Infrastructure (OCI) om innovatie te versnellen, nieuwe producten op de markt te brengen en de winstgevendheid te vergroten.

Delen:

Samen met Oracle kunnen we het voor retailers gemakkelijker dan ooit maken om met on-demand levering - en zelfs retourzendingen - consumenten te verrassen, de logistiek te stroomlijnen en uiteindelijk de loyaliteit en omzet te verhogen.

Dara KhosrowshahiCEO, Uber

Productenoverzicht

De missie van Uber is de manier waarop mensen, voedsel en dingen door steden worden verplaatst radicaal te transformeren. Om dit voor klanten te realiseren en waarde te creëren voor aandeelhouders, zocht Uber een cloudprovider die het bedrijf kon helpen maximaal te innoveren en tegelijkertijd de kosten van de infrastructuur te verlagen. Uber koos voor Oracle Cloud Infrastructure (OCI) vanwege de beveiliging, prestaties, flexibiliteit en prijs.  

Door enkele van de meest kritieke workloads van het bedrijf naar OCI te migreren, kan Uber de kosten verlagen en tegelijkertijd consumenten en verdieners nieuwe ervaringen bieden. De innovaties die de onderneming in samenwerking met Oracle doorvoert om de last-mile logistiek in de detailhandel te transformeren, verhogen daarnaast ook de winstgevendheid.

Bekijk de video om te horen hoe Uber-CEO Dara Khosrowshahi en Safra Catz, CEO van Oracle, bespreken hoe Uber is geëvolueerd van een ride-share-bedrijf naar een ‘go anywhere, get anything’-onderneming en hoe Oracle Cloud de transformatie ondersteunt.

Gepubliceerd:10 januari 2024